pvda rood zwart201 62kopie

Publicaties

PvdA Soest/Soesterberg Facebook en Twitter accounts.

PvdA logoHet heeft even geduurd maar onze lokale afdeling van de PvdA gaat mee in de digitale tijd en is vanaf heden 24/7 online, we hebben na diverse pogingen een Facebook en Twitter account, onze nieuwe fractieassistente, Rosella Berghuis, is de beheerster van beide accounts en je kan je aanmelden voor de laatste nieuwtjes van de PvdA Soest/Soesterberg, de fractie en meer actuele zaken vanuit Den Haag of van die blondine, die zich President van de VS noemt.
De Faceboek en Twitter van de PvdA Soest/Soesterberg zijn te vinden op de volgende accounts https://www.facebook.com/PvdASoest/ en https://twitter.com/PvdASoest.

Het laatste werkstuk van Paul Lemmen.

wp5f2b34e1Alle gegevens over wonen, welzijn, zorg en inkomen overzichtelijk in kaart gebracht; dat is de Digitale Sociale Kaart van de gemeente Soest. Via www.soest.nl/socialekaart  kunnen inwoners van Soest voortaan heel makkelijk en vanuit huis praktische informatie en adresgegevens vinden van instanties waarnaar zij op zoek zijn. Vrijwel alle hulpverlenende diensten in de gemeente Soest zijn te vinden op deze website.

De gemeente Soest vindt het belangrijk dat haar inwoners zo goed mogelijk geïnformeerd worden over allerlei voorzieningen waarvan zij in bepaalde situaties gebruik kunnen maken. Naast het Zorgloket en de website www.regelhulp.nl  heeft zij daarom de Digitale Sociale Kaart ontwikkeld. Via de Digitale Sociale Kaart kan iedereen organisaties, producten en diensten in Soest en omgeving vinden op het gebied van wonen, welzijn, zorg en inkomen. De Digitale Sociale Kaart geeft daarnaast ook nog de mogelijkheid om verschillende zorgaanbieders onderling met elkaar te vergelijken.

Lees meer